Huisregels

Massage salon Body and life in balance werkt enkel op afspraak. Een afspraak maken kan op verschillende manieren: per telefoon, e-mail.

Gemaakte afspraken kunt u minimaal 24 uur voor aanvang kosteloos annuleren. gebeurt dit niet dan ben ik genoodzaakt 50% in rekening te brengen. Annuleren kan via telefoon en e-mail.

Voor aanvang van een eerste behandeling wordt een aantal vragen gesteld met betrekking tot uw gezondheid.

Bent u reeds onder behandeling van een arts, therapeut of gebruikt u medicijnen dan kan ik u vragen of u overlegt met deze arts of een massage tijdens de behandelperiode wel wenselijk is.

Houd er rekening mee dat u niet met een volle maag naar de massagepraktijk komt. Het is beter om een uur voor de massage niet meer te eten.

Massage Salon Body and Life in Balance geeft GEEN erotische massages. 

De praktijk is niet aansprakelijk voor beschadiging of verlies van persoonlijke bezittingen.

Massage salon body and Life in Balance vindt hygiëne belangrijk. Er wordt gezorgd voor een prettige werkruimte en schone handdoeken. Het is prettig als u ook aan hygiëne denkt, neem bijvoorbeeld vooraf aan uw massage een douche of bad.

Ik werk met oliën op natuurlijke basis. Soms worden etherische oliën gebruikt of vermengd met de massageolie.

Mobiele telefoons dienen uitgeschakeld te zijn tijdens de massage.

Indien u informatie achterhoudt over eventuele ziektes of blessures, dan kunt u mij NIET verantwoordelijk houden voor de resultaten of gevolgen tijdens of na de massage. 

GEWOON GOED VOOR JE LIJF